Siyahbeyaz Takı Ve Aksesuar Online Mağazamıza Hoş Geldiniz

blog image

Gümüş Neden Kararır

17.Temmuz.2020 | siyahbeyaz

Peki Gümüş Neden Kararır ?

Atmosferde oksitlenmeye karşı büyük bir dayanıklılık gösterir. Bakırdan daha zor, altından ise daha kolay oksitlenir. Asitlere ve organik maddelere karşı dayanıklıdır. Fakat nitrik asit ve derişik sıcak sülfürik asitte kolayca eritilir. Ayrıca kükürt ve birçok kükürt bileşikleriyle hemen birleşir. Gümüş eşya üzerindeki kararmanın sebebi, havadaki hidrojen sülfür ve bazı yiyeceklerde bulunan kükürttür. Genellikle bu kararmanın çok hızlı olmaması için gümüş üreticileri takıları düşük miktarda bazı metallerle birleştirir ve ince bir tabaka cila ile kaplayabilirler.

Kararan Gümüşler Yeninden Nasıl Ağartılır?

Kararan gümüşün yeniden ağartılması için bir çok doğal yöntem internette bulunmaktadır, bizler bu doğal yöntemler yerine gümüş parlatıcı kremler ve sıvılar kullanılmasını tavsiye ediyoruz.

Gümüşlerimi Nasıl Uzun Süre Koruyabilir ve Kullanabilirim?

Gümüşlerimizin herbiri özel olarak üretilmiş kutusu ile gönderilmektedir. Ürünlerimizi kullanmadığınız zaman gözlük bezi yada kuru bir bezle silerek kutusuna kaldırmanız ve sıkıca kapatmanız gümüşlerinizin kararmasına engel olacaktır.

Tabiki gümüşleriniz kararırsa endişe etmeye gerek yok, yapı marketlerinde ve internet üzerinde kolayca bulabileceğiniz gümüş parlatma suları ve kremleri işiniz kolayca görecektir.

Uzun yıllar takılarımızı kullanmanızı, sevgi ve beğeniyle takmanızı çok isteriz.

Etiketler :
Parlatma Kararma
Yazımıza Henüz Yorum Yapılmamış :(
İçeriğe Yorum Yapın

İletişim bilgisi alanına, e-posta adresinizi, Instagram veya Whatsapp numaranızı yazabilirsiniz. Bu bilgiler yayınlanmaz sadece sizinle irtibat kurmak için kullanılır. Kıymetli yorumlarınızı hediye kuponlarımızla ödüllendiriyoruz.